Daphne Evers startte in november 2014 het bedrijf Laurel Landmarks.
Na ruim 15 jaar ervaring als creatief innovator en new business manager in internationale bedrijven helpt zij nu bedrijven met uitdagingen op het gebied van innovatie, marketing & design.

Aangezien innovatie een centraal thema is in haar carrière, helpt zij nu in de rol van Business Architect | Route Provider | Chef kok bedrijven bij het creëren van inzicht & visualiseren van nieuwe uitdagingen en kansen. Het gaat hierbij om nieuwe ideeën ontwikkelen, concepten bedenken, innovatieblokkades afbreken en 'smaak' en richting geven aan dit uitdagende proces.

De naam.....Laurel Landmarks

Laurel Landmarks is haar letterlijk op het lijf geschreven; De naam komt voort uit het feit dat Daphne’s drive en passie voor innovatie, waarmee je het verschil maakt, centraal staan. De link van Daphne naar de Griekse god van de overwinning en de laurierboom is ook te leggen. Laurier/Laurel heeft als functie om tijdelijk aan een gerecht te worden toegevoegd. Daar geeft het duidelijk die krachtige karakteristieke smaak af, om vervolgens weer uit het gerecht te worden gehaald.
Precies dat proces is waarbij Daphne de juiste toegevoegde waarde kan geven aan haar opdrachtgevers.
Daphne heeft inmiddels bij diverse internationale bedrijven een inspirerend track-record opgebouwd bestaande uit concepten, producten en innovaties die écht een mijlpaal zijn voor die bedrijven . Ambitie, resultaat gerichtheid en de drive hebben om écht het verschil te maken zijn haar niet vreemd. Vandaar dat ze gaat voor projecten, waarmee bedrijven werkelijk die mijlpalen / landmarks in de grond kunnen slaan.