Zo fijn om iemand tegenover je te hebben, die niet geremd door enige voorkennis t.a.v. ICT, de juiste vragen stelt en je laat zien wat je eigenlijk zelf al wist, maar niet kon visualiseren.
Promax IT ontwikkelt, implementeert, beheert en beveiligt al bijna 25 jaar solide ICT-oplossingen voor middelgrote en grote bedrijven en instellingen. Maar doet ze dat de komende 25 jaar ook nog? In deze turbulente tijd van ontwikkelingen om het gebied van ICT moet je scherp kijken naar waar de kansen liggen om je écht te onderscheiden. En vooral te doorzien waar je heen wil met het bedrijf. Samen met de directeur van Promax ging Laurel Landmarks op zoek, naar mogelijkheden om te komen tot nieuwe kansrijke business modellen voor de toekomst. Strategisch sparren, spiegelen van visie en ambities en het bouwen en weer afbreken gingen hieraan vooraf. Business modellen, die dichtbij de huidige versie van Promax staan. Maar ook waren er modellen die veel verder weg staan en juist nieuwe uitdagingen en kansen bieden. Visualiseren met behulp van het Business Model Canvas creëert inzicht, overzicht en vooral zicht op de toekomst en dat is waar Promax naar op zoek was.
Mooi om te zien dat een klant door te zien wat ze niet kon visualiseren, nu ziet waar ze heen wil. Dat is waar het om gaat bij groei en innovatie creëren!
De manier waarop Laurel Landmarks onze gesprekken en inzichten visualiseerde was zo waardevol, dat ik dit één op één heb kunnen gebruiken om mijn visie, zowel intern als extern te delen.

Wat hebben wij gedaan?

  • Business Model Canvas
  • Sparring partner
  • Strategische routemap
  • Visualiseren
  • Samen bouwen
  • Profilering & Presentatie