Design in de zorg, zorgt voor een lach.

Design is zoveel meer dan een mooi kledingstuk, een gave auto of een hippe telefoon. Design in de zorg zorgt voor een verbetering van het welbevinden van de patiënt, beleving in de zorg, zelfvertrouwen van zowel zorgvrager als zorgverlener, kwaliteit van herstel en gewoon mooi zijn in z’n eenvoud.
Check deze link voor een prachtig voorbeeld.

Design heeft meer impact dan we denken.

Het gaat om: ‘Inzicht’ krijgen is welke waarde we in de zorg moeten neerzetten.
‘Overzicht’ hebben ten aan zien van de mogelijkheden. Om vervolgens ‘zicht te krijgen op’ wat deze nieuwe verbindingen tussen bijvoorbeeld een saai ziekenhuisschort en bevlogen kledingdesigner opleveren. Alleen zo ontstaat er een nieuw ‘gezicht’ in de zorg, dat hopelijk een ‘vergezicht’ oplevert waar iedereen net even iets vaker door gaat lachen.

Zorg vraagt om innovatie en design, die het verschil maakt. Niet meer van hetzelfde, zonder de patiënt, cliënt of zorgprofessional hierbij te betrekken. Zorgen voor beleving & beweging in zorg en zorginnovatie dat is waar het omgaat. Een wat letterlijk zorgt voor beleving en beweging in de zorg is Qwiek. Laurel Landmarks heeft samengewerkt met deze bevlogen zorgondernemers om de unieke concepten, die ze ontwikkelen en verkopen met de juiste focus en energie te laten zorgen voor die “lach”. www.qwiek.eu

Bijdragen aan een smile op die gezichten die de zorg ervaren en die de zorg verzorgen, zorgt dat ik lach.
Daarom wil Laurel Landmarks heel graag bedrijven helpen om via Inzicht, Overzicht, Zicht op via dat “lachende” Gezicht te komen naar een Vergezicht, waarmee we het verschil kunnen maken in de zorg en iedereen blij van wordt.

Wil je weten wat Laurel Landmarks kan betekenen voor je bedrijf en de lach van jouw klant? Bel me!  06-23146476

Related Posts